Todor Panić direktor “ Vitinke “ najbolji poslodavac za 2017 godinu

Todor Panić direktor " Vitinke " najbolji poslodavac za 2017 godinu

Todor Panić, generalni direktor Fabrike prirodne, mineralne i  izvorske vode ,,Vitinka,, a.d. Zvornik, dobitnik je ,,Zlatne plakete,, kao najbolji poslodavac-direktor u 2017. godini, koju već treću godinu bira i dodjeljuje Sindikat poljoprivrede i prehrambene industrije Republike Srpske.

Zlatnu plaketu je u ime  direktora preduzeća  Todora Panića, uručio je predsjednik granskog sindikata  Aleksandar Tomić, na svečanoj sjednici Republičkog odbora , održanoj u Domu sindikata u Banjaluci,  Mirku Saviću,   direktoru marketinga ove renomirane fabrike zdrave prirodne vode.

Održana svečan sjednica Republičkog odbora Sindikata poljoprivrede i prehrambene industrije Republike Srpske

Preduzeće ,, Vitinka,,   je u konkurenciji nekoliko kompanija iz ovih djelatnosti osvojilo maksimalnih 100 bodova, iz čega  je sasvim  jasno da se radi o uzornom  kolektivu u kome se poštuju i stalno unapređuju stečena radnička i sindikalna prava.

Iako su bili na vrijeme pozvani da prisustvuju ovoj svečanosti, iz njima znanih razloga sjednici nisu prisustvovali resorni ministri Stevo Mirjanić i Milenko Savanović, predsjedniik  Privredne komore Srpske Borko Đurić, kao i predsjednik Udruženja poslodavaca poljoprivredne i prehrambene industrije RS Saša Trivić.

Svečanoj sjednici prisustvovali su generalni sekretar Saveza sindikata Republike Srpske Goran Stanković, potpredsjednik Saveza sindikata RS Dragan Gnjatić, kao i većina predsjednika granskih sindikata.

Poslednje vijesti

Izvršni sekretar Regionalnog sindikalnog centra Banjaluka u posjeti preduzeću Vodovod Srbac

Aktivnosti u sindikalnim organizacijama
Danas je na poziv predsjednika sindikalne organizacije Vodovod Srbac Milovana Dobrnjca kolektiv posjetio izvršni sekretar Regionalnog sindikalnog centra Banjaluka Goran Savanović. Tema razgovora bio je tekst novog predloga Pravilnika o disciplinskoj i materijalnoj odgovornosti koji [opširnije]