Todor Panić direktor “ Vitinke “ najbolji poslodavac za 2017 godinu

Todor Panić direktor " Vitinke " najbolji poslodavac za 2017 godinu
Todor Panić direktor " Vitinke " najbolji poslodavac za 2017 godinu

Todor Panić, generalni direktor Fabrike prirodne, mineralne i  izvorske vode ,,Vitinka,, a.d. Zvornik, dobitnik je ,,Zlatne plakete,, kao najbolji poslodavac-direktor u 2017. godini, koju već treću godinu bira i dodjeljuje Sindikat poljoprivrede i prehrambene industrije Republike Srpske.

Zlatnu plaketu je u ime  direktora preduzeća  Todora Panića, uručio je predsjednik granskog sindikata  Aleksandar Tomić, na svečanoj sjednici Republičkog odbora , održanoj u Domu sindikata u Banjaluci,  Mirku Saviću,   direktoru marketinga ove renomirane fabrike zdrave prirodne vode.

Održana svečan sjednica Republičkog odbora Sindikata poljoprivrede i prehrambene industrije Republike Srpske
Održana svečan sjednica Republičkog odbora Sindikata poljoprivrede i prehrambene industrije Republike Srpske

Preduzeće ,, Vitinka,,   je u konkurenciji nekoliko kompanija iz ovih djelatnosti osvojilo maksimalnih 100 bodova, iz čega  je sasvim  jasno da se radi o uzornom  kolektivu u kome se poštuju i stalno unapređuju stečena radnička i sindikalna prava.

Iako su bili na vrijeme pozvani da prisustvuju ovoj svečanosti, iz njima znanih razloga sjednici nisu prisustvovali resorni ministri Stevo Mirjanić i Milenko Savanović, predsjedniik  Privredne komore Srpske Borko Đurić, kao i predsjednik Udruženja poslodavaca poljoprivredne i prehrambene industrije RS Saša Trivić.

Svečanoj sjednici prisustvovali su generalni sekretar Saveza sindikata Republike Srpske Goran Stanković, potpredsjednik Saveza sindikata RS Dragan Gnjatić, kao i većina predsjednika granskih sindikata.