Sindikalna potrošačka korpa za maj 2018. godine 1882,50KM

Poslednje vijesti

11. sindikalna ljetna škola Pan - evropskog regionalnog savjeta " Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi " Sarajevo, 11 - 13. septembar 2018. godine

11. sindikalna ljetna škola Pan – evropskog regionalnog savjeta “ Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi “ Sarajevo, 11 – 13. septembar 2018. godine

Međunarodna saradnja
Predsjednica Saveza sindikata Republike Srpske, Ranka Mišić, učestvovaće u radu 11.sindikalne ljetne škole koju organizuje Međunarodna konfederacija sindikata/Pan-evropski regionalni savjet (MKS/PERS) a čija je članica Savez sindikata Republike Srpske. Tema 11. sindikalne ljetne škole je [opširnije]
Održan sastanak predsjednice Saveza sindikata Republike Srpske i predsjednika granskih sindikata sa premijerkom Vlade Republike Srpske Željkom Cvijanović i ministrima u Vladi RS ( Foto RTRS )

Održan sastanak predsjednice Saveza sindikata Republike Srpske i predsjednika granskih sindikata sa premijerkom Vlade Republike Srpske Željkom Cvijanović i ministrima u Vladi RS ( Video )

Savez sindikata RS
Danas je u Domu sindikata održan sastanak predsjednice Saveza sindikata Republike Srpske Ranke Mišić i predsjednika granskih sindikata sa premijerkom Željkom Cvijanović i ministrima u Vladi Republike Srpske Antonom Kasipovićem i Danom Maleševićem. Predsjednik Vlade [opširnije]