Savez sindikata Republike Srpske pokrenuo je upravni spor protiv Sindikata uprave RS

Savez sindikata Republike Srpske pokrenuo je upravni spor protiv Sindikat uprave RS

Savez sindikata Republike Srpske pokrenuo je upravni spor protiv odluke Vanredne skupštine Sindikata uprave RS zbog nezakonitog, nestatutarnog i nelegitimnog izlaska iz zajedničke asocijacije.

U tužbi se, između ostalog, navodi da Sindikat uprave RS svoju odluku nije donio na osnovu važećeg Statuta, već prijedloga ovog akta koji u tom trenutku nije bio na snazi.

Kompletnu tužbu Saveza sindikata Republike Srpske pogledajte na sledećem linku.

Poslednje vijesti

11. sindikalna ljetna škola Pan - evropskog regionalnog savjeta " Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi " Sarajevo, 11 - 13. septembar 2018. godine

11. sindikalna ljetna škola Pan – evropskog regionalnog savjeta “ Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi “ Sarajevo, 11 – 13. septembar 2018. godine

Međunarodna saradnja