Sastanak sa Predsjednicom i resornim ministrima Vlade Republike Srpske 26.juni 2018. u 09.30 časova Administrativni centar Vlade Republike Srpske

Predsjednica Vlade Republike Srpske, Željka Cvijanović, pozvala je danas predsjednicu Saveza sindikata Republike Srpske, Ranku Mišić, na sastanak koji će se održati 26.juna 2018.godine u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u maloj radnoj sali na 1.spratu sa početkom u 09.30 časova.

Tema sastanka je povećanje ličnih primanja radnika u Republici Srpskoj.

Sastanku će prisustvovati  predsjednica Mišić sa potpredsjednicima  Saveza sindikata Republike Srpske i predsjednica Vlade sa resorno- nadležnim ministrima.

Poslednje vijesti

11. sindikalna ljetna škola Pan - evropskog regionalnog savjeta " Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi " Sarajevo, 11 - 13. septembar 2018. godine

11. sindikalna ljetna škola Pan – evropskog regionalnog savjeta “ Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi “ Sarajevo, 11 – 13. septembar 2018. godine

Međunarodna saradnja