Predstavnici Saveza sindikata Republike Srpske danas na sastanku sa Radovanom Viškovićem i ministrima u Vladi RS

Predstavnici Saveza sindikata Republike Srpske danas će, u zgradi Vlade RS, održati zajednički sastanak sa predsjednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i ministrima u Vladi RS. Sastanak, koji je planiran u 13.30 časova, održava se na inicijativu Saveza sindikata Republike Srpske, a na temu prijedloga interventnih mjera koje je neophodno donijeti za radnike Republike Srpske, zbog drastičnog pada kupovne moći. Situacija u Republici Srpskoj, koja je nastupila u ranijem periodu divljanjem cijena i padom kupovne moći radnika Republike Srpske, vrlo je ozbiljna, a sada je prisutna dodatna kriza i strah prouzrokovan ratom u Ukrajini, strah od nedostatka osnovnih životnih namirnica, energenata i strah za egzistenciju. Zato je, u ovom trenutku, zajednički sastanak i razgovor jedna od ključnih aktivnosti za radnike i građane Republike Srpske.

e-magazin Regionalnog sindikalnog savjeta Solidarnost

NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!