Predsjednica Sindikata građevinarstva i stambeno – komunalnih djelatnosti Republike Srpske Dragana Vrabičić održala radne sastanke na Palama

Održan sastanak u sindikalnoj organizaciji a.d. Toplana Pale

Dana 16.01.2018. godine predsjednica Sindikata radnika građevinarstva i stambeno – komunalnih djelatnosti Republike Srpske, Dragana Vrabičić, je bila na radnim sastancima sa predsjednicima sindikalnih organizacija i članovima Sindikata na opštini Pale. Sastanci su održani u sindikalnoj organizaciji KP „Gradska toplana“ AD Pale gdje se raspravljalo o trenutnim problemima u toj sindikalnoj organizaciji a nakon toga je održan i sastanak sa direktrom Toplane gdje je dogovoreno kako i na koji način prevazići probleme u ovom preduzeću.

Nakon toga je održan zajednički sastanak sa predsjednicima sindikalnih organizacija i članovima sindikata iz JP „Vodovod i kanalizacija“ AD i JP „Komunalno“ AD Pale, gdje je učesnicima sastanka prezentovan nedavno potpisan Posebni kolektivni ugovor za komunalne i uslužne djelatnosti. Predsjednica Sindikata se sastala i sa direktorom Paljanskog vodovoda i razgovarala o stanju u tom preduzeću.

Sastancima su pored predsjednice Sidikata prisustvovali i potpredsjednik Sindikata GSK RS Samardžija Njegoš i izvršni sekretar Regionalnog sindikalnog centra Istočno Sarajevo Bašević Marina.

e-magazin Regionalnog sindikalnog savjeta Solidarnost

NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!