Ponovo protest radnika “ Put “ a.d. Banjaluka

Ponovo protest radnika " Put " a.d. Banjaluka

Zaposleni u preduzeću ,, Put,, a. d. Banja Luka, po ko zna koji put, protestvovaće sutra 11. aprila 2018. godine u 9,30 časova.

Protest će se održati u  prostorijama  Direkcije   preduzeća, koja se nalazi u zgradi ,,Ekvatora,, u Banjaluci, na drugom spratu,  te time još jednom izraziti radničko nezadovoljstvo prema poslodavcu zbog zarađenih a neisplaćenih plata i neuplaćenih doprinosa.

Punu podršku radnicima koji se bore za poboljšanje  teškog materijalnog i socijalnog položaja, pružiće predsjednica Sindikata radnika građevinarstva i stambeno-komunalne djelatnosti Republike Srpske Dragana Vrabičić, koja će prisustvovati najavljenom skupu.

Pozivani su novinari da medijski proprate ovaj događaj i da o njemu informišu javnost.

Poslednje vijesti

11. sindikalna ljetna škola Pan - evropskog regionalnog savjeta " Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi " Sarajevo, 11 - 13. septembar 2018. godine

11. sindikalna ljetna škola Pan – evropskog regionalnog savjeta “ Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi “ Sarajevo, 11 – 13. septembar 2018. godine

Međunarodna saradnja