Конференција за штампу предсједнице Синдиката радника грађевинарства и СКД РС, 04.06.2019. године, 12.30 часова

Предсједница Синдиката радника грађевинарства и стамбено-комуналне дјелатности Републике Српске,  Драгана Врабичић са сарадницима, одржаће сутра 4. јуна 2019. године,  у 12,30 часова, конференцију за штампу  у просторијама  ЈУ „ИУГЕРС“ , бивши Институт за испитивање материјала и конструкција, ул. Јасеновачких логораша број 4. у Бањалуци, на тему:

„ТЕЖАК И НЕИЗВЈЕСТАН ЕКОНОМСКО- СОЦИЈАЛНИ ПОЛОЖАЈ  ЗАПОСЛЕНИХ У ОВОЈ ЈАВНОЈ УСТАНОВИ“

Позивамо новинаре да медијски пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

Регионални форум о платама, Београд, 16-17.јули 2019. године

Регионални форум о платама, Београд, 16-17. јули 2019. године

Међународна сарадња
У складу са закључцима са сједнице Извршног одбора Пан-европског регионалног савјета (PERC), плате су неприхватљиво ниске у југоисточној Европи, што доводи у питање раднички дигнитет и живот. Како би се подржали синдикати у борби за [опширније]