“Златна плакета” директору “Противградне превентиве”

“Златна плакета” директору “Противградне превентиве”
“Златна плакета” директору “Противградне превентиве”

Директор „Противградне превентиве Републике Српске“ а.д Градишка Тихомир Дејановић добитник је „Златне плакете“ за најбољег послодавца у прошлој години, коју додјељује Синдикат пољопривреде и прехрамбене индустрије Републике Српске. Предсједник овог синдиката Александар Томић изјавио је да је ово шеста година да се награђује најбољи послодавац, те да је плакета и ове године отишла у праве руке.

„При избору се вреднује укупно стање у компанији, однос према радницима у свим сферама, међуљудски односи, продуктивност, као и сарадња послодавца и синдикалне организације“, рекао је Томић новинарима у Бањалуци.

Дејановић је нагласио да се награда прије свега односи на поштовање радничких права и рад синдиката у одређеном предузећу. Он је нагласио да је ово 50. јубиларна година постојања предузећа, те да је добијање награде баш у овој години знак да се налазе на правом путу.

„Сва радничка права су испоштована. То се не односи само на редовна примања, него и на то да се бавимо подмлађивањем кадра, запошљавањем нових радника, школовањем и стипендирањем омладине, да бисмо нашу дјелатност подигли на што већи ниво, те да би пољопривредни произвођачи у Српској били што задовољнији нашим радом“, рекао је Дејановић.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!