Проширена сједница Синдикалне организације Фонда за ПИО Филијала Добој, 05.12.2018. године

Проширена сједница Синдикалне организације Фонда за ПИО Филијала Добој, 05.12.2018. године
Проширена сједница Синдикалне организације Фонда за ПИО Филијала Добој, 05.12.2018. године

05.12.2018. године у просторијама Фонда за ПИО Републике Српске Филијала Добој одржана је Прва проширена сједница Синдикалне организације Филијала Добој која дјелује и ради у саставу Савеза синдиката Републике Српске и Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске.

Поред предсједника синдикалне организације Филијала Добој Милорада Нарића и чланова синдикалне организације састанку су присуствовали предсједник Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић, предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске Бранко Зеленовић и генерални секретар ССРС Горан Станковић.

Састанак је одржан у радној атмосфери гдје су радници у непосредном контакту са највишим представницима Савеза синдиката Републике Српске расправљали о актуелним питањима и проблематици која се тиче права радника у Фонду за ПИО Републике Српске.

На састанку су конкретизована питања и дефинисана проблематика која ће бити презентована и послодавцу.

Такође, цјелокупно чланство на челу са предсједником Милорадом Нарићем дало је недвосмислену подршку Савезу синдиката Републике Српске и његовим представницима у даљем раду.

На сједници је изабран синдикални и надзорни одбор, а расправљало се и оактуелној проблематици која се тиче радног времена, висине новчаних примања радника Фонда, правима радника, заштити на раду, броја запослених радника, те односа послодавца и радника у Фонду.

Састанак је завршен на задовољство свих учесника са конкретним правцима дјеловања и циљевима у наредном периоду.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!