Одржана радионица за представнике младих и жена Савеза синдиката Републике Српске

Одржана радионица за представнике младих и жена Савеза синдиката Републике Српске
Одржана радионица за представнике младих и жена Савеза синдиката Републике Српске

Радионица за представнике младих и жена Савеза синдиката Републике Српске одржана је у Бијељини протеклог викенда. Активи младих и жена, осим на нивоу Савеза, функциoнишу у свих 15 гранских синдиката, који дјелују у оквиру Савеза синдиката Републике Српске. Савјетник за медије и политичку комуникацију Марија Милић са младим и женама је кроз рад у групама  одржала предавања о имиџу; како изградити имиџ, како сачувати своје име и како треба правилно комуницирати у изградњи свог имиџа.  Кроз два предавања и пратеће радионице учесници су прошли кроз основне елементе и теме изградње личног имиџа; како савјете и идеје добијене на предавању примијенити у синдикалном раду, како се изборити са изазовима савременог доба  и како изградити препознатљивост.

Други дан радионице, учесници су имали прилику да се упознају са активностима и плановима Савеза синдиката Републике Српске. Генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске Горан Станковић упознао је присутне, између осталог, о новом систему плата, на чему Савез интезивно ради више од годину дана.

Представници младих и жена Савеза синдиката Републике Српске, кроз активно учешће, дали су своје приједлоге када су у питању њихови приоритети у синдикату у наредном периоду, као и идеје о темама о којима је важно говорити на сљедећој радионици.

Радионица за представнике младих и жена Савеза синдиката Републике Српске одржна је уз подршку Међународне конфедерације синдиката (МКС) и пројекта Union to Union.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!