На састанку са Жељком Стојичић о актуелној ситуацији у образовању и култури

Предсједница Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић разговарала је јуче са министрицом просвјете и културе Републике Српске Жељком Стојичић о актуелној ситуацији у образовању и култури као и о планираном стратешком развоју у наредном периоду.

Министарство просвјете и културе РС наставља са планираним стратешким развојем образовања и дефинисаним реформским процесима и спремни су да анализирају све приједлоге Савеза синдиката Републике Српске у вези са законским и подзаконским актима.

Предсједница Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић је истакла да је досадашња сарадња која је успостављена са Синдикатом образовања, науке и културе била добра и нагласила је да ће подржати све квалитетне реформске процесе које спроводи Министарство и да је заинтересована за квалитетан дијалог у вези са свим отвореним питањима.

На састанку је оцијењено да је досадашња сарадња била квалитетна и да ће се и у наредном периоду наставити са дијалогом и партнерским односом у интересу развоја образовања у Републици Српској. Састанку је присуствовао и генерални секретар Савеза синдиката РС Горан Станковић.

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!