Бранко Зеленовић у посјети новоформираној синдикалној организацији Републичке управе цивилне заштите Источно Сарајево

Предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске Бранко Зеленовић посјетио је Републичку управу цивилне заштите Источно Сарајево, након што је у овој установи формирана синдикална организација, која ће дјеловати у оквиру Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске. Синдикална организација за сада има 55 чланова, са тенденцијом раста чланства, а за предсједника је изабран Драгиша Тешановић.

Циљ састанка је да се унаприједи и побољша статус радника запослених у Републичкој управи цивилне заштите Источно Сарајево, те да ће чланови синдиката од данас имати пуну подршку и заштиту од стране Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС и Савеза синдиката Републике Српске.

Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске, који је репрезентативан, у свом саставу од сада ће имати 57 синдикалних организација.

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!