Одржана сједница Синдикалног одбора

Одржана сједница Синдикалног одбора
Одржана сједница Синдикалног одбора

У предузећу „Алумина“ д.о.о. Зворник одржана је сједница Синдикалног одбора. На сједници је разговарано о стању у предузећу, могућем договору исплата додатка на плате до краја године, регулисању превоза запослених радника, као и о стању у Синдикалној организацији.

Александар Сејменовић, предсједник Синдикалне организације овог предузећа каже да је на састанку закључено да се у року од седам дана закаже и одржи састанак синдикалног одбора са већинским власником и директором предузећа, на тему договора око исплате додатка на плате свим запосленим радницима по 250,00 КМ до краја године,

Договорено је да се до 20. септембра 2024. године одржи састанак са стечајним управником у циљу добијања комплетне информације докле се стигло са стечајним поступком и другим питањима везаним за стечајни поступак.

Састанку синдикалног одбора присуствовали су и Раденко Смиљанић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске и Тане Пеулић, секретар Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!