Горан Савановић изабран за Предсједника Управног одбора Агенције за мирно рјешаванје радних спорова

У Бањалуци је 22. септембра 2017. године одржана Десета сједница Управног одбора Агенције за мирно рјешавање радних спорова.
На сједници је извршена промјена члана Управног одбора Агенције, па је умјесто досадашњег представника Савеза синдиката Републике Српске Велке Оџаковић, које је отишла у пензију, именован Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, туризма, угоститељства и услужних дјелатности Републике Српске.
За предсједника Управног одбора Агенције за мирно рјешавање радних спорова, изабран је Горан Савановић.

Регионални форум о платама, Београд, 16-17.јули 2019. године

Регионални форум о платама, Београд, 16-17. јули 2019. године

Међународна сарадња
У складу са закључцима са сједнице Извршног одбора Пан-европског регионалног савјета (PERC), плате су неприхватљиво ниске у југоисточној Европи, што доводи у питање раднички дигнитет и живот. Како би се подржали синдикати у борби за [опширније]