Свеукупни побједник Спортских игара чланова Синдиката правосуђа Републике Српске је екипа регије Бијељина

Свеукупни побједник Спортских игара чланова Синдиката правосуђа Републике Српске је екипа регије Бијељина
Свеукупни побједник Спортских игара чланова Синдиката правосуђа Републике Српске је екипа регије Бијељина

У Теслићу су у периоду од 24-26. априла 2023. године одржане Спортске игре чланова Синдиката правосуђа Републике Српске. Екипе, које су се такмичиле по регијама Бањалука, Добој, Бијељина и Источно Сарајево-Требиње, снаге су одмјериле у баскету, одбојци, фудбалу, пикаду, стоном тенису и шаху.

Регију Бањалука, у чијем саставу су били Бањалука, Приједор, Градишка, Козарска Дубица и Нови Град предводили су капитени Драженко Грабовица и Данијела Божић. У саставу регије Добој били су такмичари из Добоја, Шамца, Модриче и Мркоњић Града, а капитен ове регије био је Бојан Тодоровић. У саставу регије Источно Сарајево – Требиње били су такмичари из Источног Сарајева, Требиња, Фоче и Вишеграда, а капитен је био Горан Обрадовић. Регију Бијељина представљали су такмичари из Бијељине, Сокоца и Власенице, а капитен је био Младен Башевић.

Свеукупни побједник Спортских игара је регија Бијељина, а пехар за ферплеј отишао је у руке представника регије Добој. На свечаном отварању учесницима се обратио предсједник Синдиката правосуђа Републике Српске Синиша Петровић, генерални секретар Савеза синдиката РС Горан Станковић и министар правде РС Милош Букејловић, коме је припала част да отвори Спортске игре чланова Синдиката правосуђа РС. Отварању су присуствовали и помоћници министра правде у Влади РС, као и директори Казнено-поправних завода.

Циљ Спортских игара чланова Синдиката правосуђа је био да током дводневног боравка у Здравствено-туристичком центру Бање Врућице у Теслићу преко 250 учесника проведе угодне тренутке и развије пријатељске односе.

Синдикат правосуђа Републике Српске основан је давне 1997. године, а чланство Синдиката правосуђа РС чине запослени у свим судовима, тужилаштвима, правобранилаштву, казнено – поправним заводима и Судској полицији. У Синдикату правосуђа Републике Српске дјелују 43 синдикалне организације.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!