Предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске Горан Савановић на отварању Етно села “ Усора „

Предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске Горан Савановић на отварању Етно села " Усора "
Здравствени центар “ Бања Врућица “ свечано је отворила нови туристички капацитет Етно село “ Усора „, двадесет километара удаљен од Теслића. Поред смјештајних и угоститељских садржаја етно село садржи и два отворена базена смјештена непосредно уз ријеку Усору. Свечаном отварању присуствовали су министри у Влади Републике Српске Предраг Глухаковић и Драган богданић, предсједник удружења пензионера Републике Српске, бројни привредници и предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске Горан Савановић.
У свом обраћању званичницим а и медијима Савановић је изразио задовољство отварањем 15 нових радних мјеста, и истакао да је Бања Врућица један од водећих послодаваца који поштује сва права запослених и исплаћује им све плате, регресе и накнаде. Између осталог, редовне су и исплате тринаесте плате свима запосленима, а сви запослени су чланови синдиката.

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!