Жељко Вишекруна “ черечи “ радничка и синдикална права

Жељко Вишекруна " черечи " радничка и синдикална права

Жељко Вишекруна,   директор Шумског газдинства ,,Рибник,, , врши бесомучан притисак на раднике овог газдинства да се организују и приступе  такозваном ,,жутом синдикату,,.

Вишекруна је већ изабрао активисте овог синдиката који све што ради,  ради на штету радника, а као награду за то ових дана им  је обезбједио долазак  из Фоче и Дирекције ЈПШ ..Шума,, Републике Српске из Сокоца, на састанак у Рибник.

Активистима ,,жутог синдиката,, , Вишекруна је обезбједио превоз аутомобилима ЈПШ ,,Шуме РС,,.

Све се ово дешава уз помоћ и подршку Риста Марића, генералног директора Јавног предузећа ,,Шуме Републике Српске,, који одавно интензивно ради на омасовљењу ,,жутог синдиката,, у предузећу, те који подржава директора Вишекруну, да  без одговорности ,,черечи,, радничка и синдикална права у Ш.Г. ,,Рибниик,, из Рибника.

Вишекруна је први директор, члан СНСД који се активно укуључио у разбијање јединства радника и Синдиката ЈПШ ,,Шуме РС,, те све то чини искључиво из личног интереса, а то је останак на функцији Ш.Г. ,,Рибниик,,.

Круна ових нечасних активности директора Вишекруне биће  окупљање активиста ,,жутог синдиката,, у Рибнику које ће се одржати 4. маја 2018. године.

Синдикална потрошачка корпа за април 2018. године 1883,17КМ

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској,  у априлу 2018. године, коштала је 1883,17 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата  у износу од 840,00 КМ, покривала  са свега 44,61 одсто. Највише просјечне [опширније]

Статистички подаци за април 2018. године

Просјечна нето плата у Републици Српској исплаћена у априлу 2018. године износи 840,00 КМ и није се мијењала у односу на просјечну нето плату исплаћену у марту 2018. године. Синдикална потрошачка корпа за април 2018. [опширније]