Жељко Вишекруна “ черечи “ радничка и синдикална права

Жељко Вишекруна " черечи " радничка и синдикална права

Жељко Вишекруна,   директор Шумског газдинства ,,Рибник,, , врши бесомучан притисак на раднике овог газдинства да се организују и приступе  такозваном ,,жутом синдикату,,.

Вишекруна је већ изабрао активисте овог синдиката који све што ради,  ради на штету радника, а као награду за то ових дана им  је обезбједио долазак  из Фоче и Дирекције ЈПШ ..Шума,, Републике Српске из Сокоца, на састанак у Рибник.

Активистима ,,жутог синдиката,, , Вишекруна је обезбједио превоз аутомобилима ЈПШ ,,Шуме РС,,.

Све се ово дешава уз помоћ и подршку Риста Марића, генералног директора Јавног предузећа ,,Шуме Републике Српске,, који одавно интензивно ради на омасовљењу ,,жутог синдиката,, у предузећу, те који подржава директора Вишекруну, да  без одговорности ,,черечи,, радничка и синдикална права у Ш.Г. ,,Рибниик,, из Рибника.

Вишекруна је први директор, члан СНСД који се активно укуључио у разбијање јединства радника и Синдиката ЈПШ ,,Шуме РС,, те све то чини искључиво из личног интереса, а то је останак на функцији Ш.Г. ,,Рибниик,,.

Круна ових нечасних активности директора Вишекруне биће  окупљање активиста ,,жутог синдиката,, у Рибнику које ће се одржати 4. маја 2018. године.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске