Жељко Вишекруна “ черечи “ радничка и синдикална права

Жељко Вишекруна " черечи " радничка и синдикална права

Жељко Вишекруна,   директор Шумског газдинства ,,Рибник,, , врши бесомучан притисак на раднике овог газдинства да се организују и приступе  такозваном ,,жутом синдикату,,.

Вишекруна је већ изабрао активисте овог синдиката који све што ради,  ради на штету радника, а као награду за то ових дана им  је обезбједио долазак  из Фоче и Дирекције ЈПШ ..Шума,, Републике Српске из Сокоца, на састанак у Рибник.

Активистима ,,жутог синдиката,, , Вишекруна је обезбједио превоз аутомобилима ЈПШ ,,Шуме РС,,.

Све се ово дешава уз помоћ и подршку Риста Марића, генералног директора Јавног предузећа ,,Шуме Републике Српске,, који одавно интензивно ради на омасовљењу ,,жутог синдиката,, у предузећу, те који подржава директора Вишекруну, да  без одговорности ,,черечи,, радничка и синдикална права у Ш.Г. ,,Рибниик,, из Рибника.

Вишекруна је први директор, члан СНСД који се активно укуључио у разбијање јединства радника и Синдиката ЈПШ ,,Шуме РС,, те све то чини искључиво из личног интереса, а то је останак на функцији Ш.Г. ,,Рибниик,,.

Круна ових нечасних активности директора Вишекруне биће  окупљање активиста ,,жутог синдиката,, у Рибнику које ће се одржати 4. маја 2018. године.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]