Закључци са друге сједнице Предсједништва ( синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац

У Требињу је 04.11.2017. године одржана друга сједница Предсједништва ( Синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ " Шуме РС " а.д. Соколац.

У Требињу је 04.11.2017. године одржана друга сједница Предсједништва ( Синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац.

На сједници је разматрана актуелна ситуација у предузећу ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац и анализа стања у организационим дијеловима Јавног предузећа и активностима Јединствене удружене синдикалне организације у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац. Разматран је и план активности за наредни период у вези договора о будућим корацима на заштити права радника, те утврђеној репрезентативности Јединствене удружене синдикалне организације у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац.

На сједници су донесени следећи закључци

Закључци са друге сједнице Предсједништва ( синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ " Шуме РС " а.д. Соколац

Одржана сједница Економско - социјалног савјета РС, још увијек нема коначног договора о висини најниже плате за 2017. годину

Одржана сједница Економско – социјалног савјета РС, још увијек нема коначног договора о висини најниже плате за 2017. годину