Закључци са друге сједнице Предсједништва ( синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац

У Требињу је 04.11.2017. године одржана друга сједница Предсједништва ( Синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ " Шуме РС " а.д. Соколац.

У Требињу је 04.11.2017. године одржана друга сједница Предсједништва ( Синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац.

На сједници је разматрана актуелна ситуација у предузећу ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац и анализа стања у организационим дијеловима Јавног предузећа и активностима Јединствене удружене синдикалне организације у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац. Разматран је и план активности за наредни период у вези договора о будућим корацима на заштити права радника, те утврђеној репрезентативности Јединствене удружене синдикалне организације у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац.

На сједници су донесени следећи закључци

Закључци са друге сједнице Предсједништва ( синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ " Шуме РС " а.д. Соколац

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године