Закључци са друге сједнице Предсједништва ( синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац

У Требињу је 04.11.2017. године одржана друга сједница Предсједништва ( Синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ " Шуме РС " а.д. Соколац.

У Требињу је 04.11.2017. године одржана друга сједница Предсједништва ( Синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац.

На сједници је разматрана актуелна ситуација у предузећу ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац и анализа стања у организационим дијеловима Јавног предузећа и активностима Јединствене удружене синдикалне организације у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац. Разматран је и план активности за наредни период у вези договора о будућим корацима на заштити права радника, те утврђеној репрезентативности Јединствене удружене синдикалне организације у ЈПШ “ Шуме РС “ а.д. Соколац.

На сједници су донесени следећи закључци

Закључци са друге сједнице Предсједништва ( синдикалног одбора ) Јединствене удружене синдикалне организације ЈПШ " Шуме РС " а.д. Соколац

Синдикална потрошачка корпа за мај 2019. године 1894,39KM

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у мају  2019.године, коштала је 1894,39 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 903,00 КМ, покривала са свега 47,67 одсто. Просјечна [опширније]