Предсједница и генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић и Горан Станковић, учествују у раду округлог стола о теми „ Улога синдиката у реформама пензионих система и побољшања друштвеног и материјалног положаја пензионера у земљама региона“ који се одржава у Београду од  12. до 14. децембра 2018. године.

Округли сто  организује Регионални синдикални савјет Солидарност као посљедњу активност Пројекта „Европске интеграције и социјална димензија –јачање регионалне синдикалне мреже“ , а чије су чланице  савези синдиката бивших југословенских земаља.

Циљ овог догађаја је размјена информација о стању у области пензионог и инвалидског осигурања са посебним освртом на друштвени и материјални положај пензионера у земљама региона извучене из анализа националних профила.

У раду округлог стола, поред представника савеза синдиката Републике Српске учествују и остали представници савеза синдиката земаља бивше Југославије.

Фондације Фридрих Еберт

Опроштајна посјета директора Фондације Фридрих Еберт Мариуса Милера Хенига Савезу синдиката Републике Српске

Међународна сарадња
Данас је у Кабинету предсједнице Савеза синдиката Републике Српске уприличен опроштајни састанак са резидентним директором Фондације Фридрих Еберт, господином Мариусом Милером Хенигом са којим су представници Савеза синдиката Републике Српске имали изузетну сарадњу. На састанку [опширније]