У Братунцу откривен споменик погинулим радницима Техничког ремонта и Каолина

У кругу фабрике Технички ремонт Братунац откривенo је и освештанo спомен обиљежје за 54 радника предузећа Технички ремонтни завод Хаџићи и Каолин Братунац који су погинули у одбрамбено – отаџбинском рату.

Данас, Технички ремонт Братунац може се поносити одличним пословним резултатима, и представља један од најуспјешнијих примјера приватизације. Предузеће је приватизовано 2014. године и уз огромне напоре руководства предузећа и запослених радника данас представља узоран колектив у којем се поштују права радника, и његује култура социјалног дијалога.

Технички ремонт Братунац има своја представништва у Београду, Бијељини и Бањалуци и тренутно упошљава око 200 радника, а послове обавља на више континената.

Вијенац на споменик погинулим радницима између осталих положила је и делегација Синдикалне организације ТРБ Братунац и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске Тане Пеулић.

" Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата " , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

“ Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата “ , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

У Бањалуци је одржан састанак предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, руководством Владе Српске и предсједницима парламентарних странака које чине већину у Народној скупштини. Предсједница Српске је рекла да [опширније]
Састанак делегације ССРС предвођене предсједницом Ранком Мишић са премијером Радованом Вишковићем