Трећа сједница Републичког одбора Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, Станари 22.03.2018. године

У Станарима је у просторијама Термоелектране Станари, 22.03.2018. године одржана 3. Сједница Републичког одбора Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Републички одбор је између осталог усвојио Информацију о раду између двије сједнице, те Финансијски извјештај за 2017. годину и Финасијски план за 2018. годину.

У свечаном дијелу уручена су признања синдикалној организацији ЕФТ Рудник и Термоелектрана Станари, Слијепчевић Недељку из синдикалне организације ЕФТ Рудник и Термоелектрана Станари, те Смиљанић Раденку из синдикалне организације “ Алумина “ Зворник, за посебан допринос у јачању и развоју Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Плакета Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске за квалитетан социјални дијалог и сарадњу са синдикатом додијељена је предузећу ЕФТ Рудник и Термоелектрана Станари.

Одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске ( Фото РТРС )

У Бањалуци је одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката. Сједницом је пресједавао потпредсједник Владе Републике Српске Антон Касиповић. Састанку су присуствовали министар рада и борачко инвалидске заштите Миленко Савановић, предсједница Савеза [опширније]

Најаве догађаја
Сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске одржаће се данас 16.априла 2018.године са почетком у 11.00 часова у Кабинету потпредсједника Владе Републике Српске Антона Касиповића. У Имплементациони одбор испред Савеза синдиката [опширније]