Трећа сједница Републичког одбора Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, Станари 22.03.2018. године

У Станарима је у просторијама Термоелектране Станари, 22.03.2018. године одржана 3. Сједница Републичког одбора Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Републички одбор је између осталог усвојио Информацију о раду између двије сједнице, те Финансијски извјештај за 2017. годину и Финасијски план за 2018. годину.

У свечаном дијелу уручена су признања синдикалној организацији ЕФТ Рудник и Термоелектрана Станари, Слијепчевић Недељку из синдикалне организације ЕФТ Рудник и Термоелектрана Станари, те Смиљанић Раденку из синдикалне организације “ Алумина “ Зворник, за посебан допринос у јачању и развоју Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Плакета Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске за квалитетан социјални дијалог и сарадњу са синдикатом додијељена је предузећу ЕФТ Рудник и Термоелектрана Станари.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске