Тане Пеулић са штрајкачким одбором “ УНИС “ Дервента

Састанак са штрајкачким одбором " УНИС " Дервента

Дана 29.10.2018. године предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске Тане Пеулић учествовао је на састанку са штрајкачким одбором у УНИС Дервента на захтјев радника чланова синдиката у штрајку. Састанку су присуствовали Борко Рауковић предсједник штрајкачког одбора и Борко Аничић и Радосава Миленковић чланови одбора у дијелу сједнице.

Након упознавања са захтјевима од стране предсједника и чланова штрајкачког одбора одржани су телефонски преговори са власником предузећа Гораном Томићем гдје је договорено да се достави писани приједлог штрајкачком одбору и гранском синдикату до сриједе са начином и утврђеним роковима могућег рјешења поднесених захтјева који ће штрајкачки одбор размотрити и упознати раднике на састанку заказаном за 01.11.2018. године.

Фондације Фридрих Еберт

Опроштајна посјета директора Фондације Фридрих Еберт Мариуса Милера Хенига Савезу синдиката Републике Српске

Међународна сарадња
Данас је у Кабинету предсједнице Савеза синдиката Републике Српске уприличен опроштајни састанак са резидентним директором Фондације Фридрих Еберт, господином Мариусом Милером Хенигом са којим су представници Савеза синдиката Републике Српске имали изузетну сарадњу. На састанку [опширније]