Мр Драган Гњатић, предсједник Синдиката ОНК Републике Српске.

Синдикат образовања, науке и културе Републике Српске подржава намјеру Владе Републике Српске да ради на изједначавању коефицијената за запослене у овој области са коефицијантима запослених у јавној управи.

Предсједник синдиката ОНК, Драган Гњатић, задовољан је изјавом премијерке Жељке Цвијановић да ће Влада Републике Српске направити анализу и план за поступање који ће водити постепеном изједначавању коефицијената запослених у просвјети и култури са кофицијентима запослених у јавној управи, будући да постоји и Закључак Народне Скупштине Републике Српске на ову тему.

Изјава премијерке Жељке Цвијановић, Прилог Алтернативне телевизије – АТВ

Савез синдиката Републике Српске упутио Влади РС захтјев за повећање најниже плате на 500 КМ

Из Савеза синдиката Републике Српске данас је Влади РС упућен званичан захтјев за повећање најниже плате у Републици Српској на 500 КМ. Иако је Савез синдиката Републике Српске као одговоран социјални партнер иницирао одржавање сједнице [опширније]

Синдикална потрошачка корпа за новембар 2018. године 1886,86 КМ