Мр Драган Гњатић, предсједник Синдиката ОНК Републике Српске.

Синдикат образовања, науке и културе Републике Српске подржава намјеру Владе Републике Српске да ради на изједначавању коефицијената за запослене у овој области са коефицијантима запослених у јавној управи.

Предсједник синдиката ОНК, Драган Гњатић, задовољан је изјавом премијерке Жељке Цвијановић да ће Влада Републике Српске направити анализу и план за поступање који ће водити постепеном изједначавању коефицијената запослених у просвјети и култури са кофицијентима запослених у јавној управи, будући да постоји и Закључак Народне Скупштине Републике Српске на ову тему.

Изјава премијерке Жељке Цвијановић, Прилог Алтернативне телевизије – АТВ

Акциони план Владе Републике Српске за релизацију мјера у 2018. години

Влада Републике Српске припремила је Акциони план за спровођење мјера у 2018. години и одредила носиоце активности. Документ можете преузети на линку испод Акциони план Владе РС ( .xls )