Мр Драган Гњатић, предсједник Синдиката ОНК Републике Српске.

Синдикат образовања, науке и културе Републике Српске подржава намјеру Владе Републике Српске да ради на изједначавању коефицијената за запослене у овој области са коефицијантима запослених у јавној управи.

Предсједник синдиката ОНК, Драган Гњатић, задовољан је изјавом премијерке Жељке Цвијановић да ће Влада Републике Српске направити анализу и план за поступање који ће водити постепеном изједначавању коефицијената запослених у просвјети и култури са кофицијентима запослених у јавној управи, будући да постоји и Закључак Народне Скупштине Републике Српске на ову тему.

Изјава премијерке Жељке Цвијановић, Прилог Алтернативне телевизије – АТВ

Одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске ( Фото РТРС )

У Бањалуци је одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката. Сједницом је пресједавао потпредсједник Владе Републике Српске Антон Касиповић. Састанку су присуствовали министар рада и борачко инвалидске заштите Миленко Савановић, предсједница Савеза [опширније]

Најаве догађаја