Мр Драган Гњатић, предсједник Синдиката ОНК Републике Српске.

Синдикат образовања, науке и културе Републике Српске подржава намјеру Владе Републике Српске да ради на изједначавању коефицијената за запослене у овој области са коефицијантима запослених у јавној управи.

Предсједник синдиката ОНК, Драган Гњатић, задовољан је изјавом премијерке Жељке Цвијановић да ће Влада Републике Српске направити анализу и план за поступање који ће водити постепеном изједначавању коефицијената запослених у просвјети и култури са кофицијентима запослених у јавној управи, будући да постоји и Закључак Народне Скупштине Републике Српске на ову тему.

Изјава премијерке Жељке Цвијановић, Прилог Алтернативне телевизије – АТВ

Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске

Статут Савеза синдиката Републике Српске на снази и у уставном поретку Републике Српске, тако је одлучио Уставни суд Одлуком објављеном у Службеном Гласнику Републике Српске број 93/18. Одлука Уставног суда Републике Српске
Семинар на тему конфликата и сензибилности према конфликтима, Трогир 10 - 12. октобар 2018. године