Синдикат медија и графичара Републике Српске најоштрије осудио напад на Владимира Ковачевића, новинара БН телевизије и дописника портала “ SrpskaCafe „

Синдикат медија и графичара Републике Српске најоштрије осудио напад на Владимира Ковачевића, новинара БН телевизије и дописника портала " SrpskaCafe "

Синдикат медија и графичара Републике Српске најоштрије осуђује напад на Владимира Ковачевића, новинара БН телевизије и дописника портала “ SrpskaCafe “ и захтјева од надлежних институцја да се починиоци открију и ухапсе у најкраћем року.

Недопустиво је да се медијским радницима на овај начин угрожавају животи и ускраћује слобода и право на рад. Премлаћивање новинара испред зграде у којој живи показује да медијски радници нису само угрожени на послу, већ и на свом кућном прагу. Синдикат ће подржати све активности новинара у циљу откривања истине у овом случају, били они наши чланови или не. Позивамо институције да се баве својим послом и да у најкраћем року открију починиоце овог сташног чина, како би напади на новинаре постали дио прошлости.

Преузмите документ

Семинар на тему " Примјена међународних стандарда рада у судском одлучивању у Републици Српској ", Бијељина, 16.11.2018. године

Семинар на тему “ Примјена међународних стандарда рада у судском одлучивању у Републици Српској „, Бијељина, 16.11.2018. године

Едукација