Синдикат градишког “ Метала “ затражио хитан састанак са власником предузећа

Синдикат градишког " Метала " затражио хитан састанак са влаником предузећа

Синдикат градишког “ Метала “ затражио је хитан састанак са власницима и менаџментом предузећа, како би се разговарало о питањима која не трпе одлагање.
На данашњој проширеној сједници Синдикалног одбора овог предузећа у чијем раду су учествовали и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РебубликеСрпске Тане Пеулић и синдикални повјереник за Градишку Бошко Гргић, донесена је одлука да се састанак одржи у наредних десет дана.
Осим анализе стања у предузећу, на састанку са послодавцима и власницима предузећа разговараћемо о новој цијени рада, те о исплати бруто плате. Уколико се друга страна не одазове састанку одржаћемо сједницу Синдикалног одбора, а потом и Синдикалне организације, када ћемо донијети одлуку о наредним поступцима, чуло се на проширеној сједници Синдикалног одбора “ Метала „, одржаној у Градишци 12. октобра.

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]