Синдикат градишког “ Метала “ затражио хитан састанак са власником предузећа

Синдикат градишког " Метала " затражио хитан састанак са влаником предузећа

Синдикат градишког “ Метала “ затражио је хитан састанак са власницима и менаџментом предузећа, како би се разговарало о питањима која не трпе одлагање.
На данашњој проширеној сједници Синдикалног одбора овог предузећа у чијем раду су учествовали и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РебубликеСрпске Тане Пеулић и синдикални повјереник за Градишку Бошко Гргић, донесена је одлука да се састанак одржи у наредних десет дана.
Осим анализе стања у предузећу, на састанку са послодавцима и власницима предузећа разговараћемо о новој цијени рада, те о исплати бруто плате. Уколико се друга страна не одазове састанку одржаћемо сједницу Синдикалног одбора, а потом и Синдикалне организације, када ћемо донијети одлуку о наредним поступцима, чуло се на проширеној сједници Синдикалног одбора “ Метала „, одржаној у Градишци 12. октобра.

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]