Синдикалне активности у “ SWISSLION “ ИАТ Требиње

Синдикалне активности у " SWISSLION " ИАТ Требиње

Дана, 06.07. 2017.године одржан је састанак представника Синдикалне организације „SWISSLION“ ИАТ Требиње ( Спасоје Игњатић, предсједник, Славко Вукаловић, потпредсједник, и Мијодраг Глоговац, члан Синдикалног одбора) са послодавцем ( Бранка Ратковић, директор ). Основна тема састанка била је тренутно стање у ИАТ са посебним освртом на материјални положај радника.
У отвореном и конструктивном разговором са директором SL ИАТ представници Синдикалне организације су изнијели низ примједби на организацију рада у неким сегментима на којима почива функционисање фабрике и низ конструктивних приједлога који би унаприједили комплетан процес производње, а посебно побољшали материјални положај радника.
Информацију са одржаног састанка можете погледати на следећем линку
Информација синдикалне оеганизације „SWISSLION“ ИАТ Требиње

Радионица „Примјена закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне закона о раду“

Едукација