Синдикалне активности у “ SWISSLION “ ИАТ Требиње

Синдикалне активности у " SWISSLION " ИАТ Требиње

Дана, 06.07. 2017.године одржан је састанак представника Синдикалне организације „SWISSLION“ ИАТ Требиње ( Спасоје Игњатић, предсједник, Славко Вукаловић, потпредсједник, и Мијодраг Глоговац, члан Синдикалног одбора) са послодавцем ( Бранка Ратковић, директор ). Основна тема састанка била је тренутно стање у ИАТ са посебним освртом на материјални положај радника.
У отвореном и конструктивном разговором са директором SL ИАТ представници Синдикалне организације су изнијели низ примједби на организацију рада у неким сегментима на којима почива функционисање фабрике и низ конструктивних приједлога који би унаприједили комплетан процес производње, а посебно побољшали материјални положај радника.
Информацију са одржаног састанка можете погледати на следећем линку
Информација синдикалне оеганизације „SWISSLION“ ИАТ Требиње

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године