Синдикална потрошачка корпа за јул 1852,02 КМ

Савез синдиката Републике Српске објавио је податке за синдикалну потрошачку корпу за мјесец јул 2017. године, као и статистичке податке за овај мјесец. Синдикална потрошачка корпа износи 1852,02 КМ и просјечна нето плата исплаћена у Републици Српској у јулу 2017. године која износи 830,00 КМ је покрива са свега 44,82%.

Комплетне податке можете погледати на следећим линковима:

Синдикална потрошачка корпа                Статистички подаци и анализе

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]
Подићи глас против експлоатације радника и стати томе у крај организовано и заједнички, предсједник ССРС Ранка Мишић за портал " Бука " , 04.12.2018. године

Подићи глас против експлоатације радника и стати томе у крај организовано и заједнички, предсједник ССРС Ранка Мишић за портал “ Бука “ , 04.12.2018. године

Преносимо цјелокупан текст, предсједник ССРС Ранка Мишић за портал “ Бука “ , 04.12.2018. године Послодавци престаните цмиздрити! Умјесто БМW-а и луксузног стана платите радника Има ли ишта горе, љигавије, лицемјерније, бљутавије од цмиздрења јадних [опширније]