Синдикална потрошачка корпа за август 1850,60 КМ

Савез синдиката Републике Српске објавио је податке за синдикалну потрошачку корпу за мјесец август 2017. године, као и статистичке податке за овај мјесец. Синдикална потрошачка корпа износи 1850,60 КМ и просјечна нето плата исплаћена у Републици Српској у августу 2017. године која износи 832,00 КМ је покрива са свега 44,962%.

Комплетне податке можете погледати на следећим линковима:

Синдикална потрошачка корпа       Статистички подаци и анализе

Горан Станковић Генерални секретар ССРС за портал “ Српскаинфо “ , 12.02.2019. године

Горан Станковић, Генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске у изјави за портал “ СРПСКАИНФО “ истакао је да су измјене Закона о раду договорене и Меморандумом који су још 2017. године потписали представници Владе РС [опширније]
Предсједник СТУД РС Горан Савановић у Градишци

Грански синдикати
Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске, заједно са повјереником  Бошком Гргићем, обишао је трговачке центре „Конзум“ и „Бинго“ у Градишци. Том приликом предсједник Савановић упознао је раднике о иницијативи [опширније]