Семинар за синдикалне активисте Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске, Бијељина, 19 – 21. октобар

Семинар за синдикалне активисте Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске, Бијељина, 19 - 21. октобар

У циљу едукације синдикалних активиста, Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске уз подршку Фондације Фридрих Еберт, за чланове Републичког одбора, предједнике синдикалних организација, чланове и чланице Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства прераде дрвета и папира Републике Српске организује семинар који се одржава у Бијељини од 19 – 21. октобра.

У оквиру семинара, предсједница Актива жена, Тамара Илић и предсједник Актива младих, Павле Боснић, одржали су предавање на тему: „Права младих и жена – регрутација синдикалног чланства“.

Такође, у Бијељини је 20.10. одржана и сједница Републичког одбора Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске.

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]