Семинар на тему “ Примјена међународних стандарда рада у судском одлучивању у Републици Српској „, Бијељина, 16.11.2018. године

Семинар на тему " Примјена међународних стандарда рада у судском одлучивању у Републици Српској ", Бијељина, 16.11.2018. године

Савез синдиката Републике Српске у сарадњи са Америчким центром солидарности – Програм за Балкан организује дводневни семинар за чланове Генералног вијећа, Надзорног и Статутарног одбора и чланове Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске на тему „ПРИМЈЕНА МЕЂУНАРОДНИХ СТАНДАРДА РАДА У СУДСКОМ ОДЛУЧИВАЊУ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ“. Семинару ће присуствовати и Лори Клеменц ( Laurie Clements ), координатор Америчког центра солидарности – Програм за Балкан.

Предавачи на семинару биће Тодор Скакић, представник Министарства рада и борачко – инвалидске заштите Републике Српске и Адис Пољић, судија Основног суда у Зворнику.

Крајњи циљ семинара је креирање Платформе рада Савеза синдиката РС и Америчког центра солидарности за 2019. годину.

Семинар се одржава  16. и 17. новембра 2018. године у Бијељини.

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]