Семинар на тему конфликата и сензибилности према конфликтима, Трогир 10 – 12. октобар 2018. године

Семинар на тему конфликата и сензибилности према конфликтима, Трогир 10 - 12. октобар 2018. године

Предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске Тане Пеулић учествује у раду дводневног семинара на тему конфликата и сензибилности према конфликтима за партнерске организације Олоф Палме центра са партнерима на пројектима на Балкану, која се одржава у Трогиру од 10. до 12. октобра 2018. године.

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]