Семинар на тему конфликата и сензибилности према конфликтима, Трогир 10 – 12. октобар 2018. године

Семинар на тему конфликата и сензибилности према конфликтима, Трогир 10 - 12. октобар 2018. године

Предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске Тане Пеулић учествује у раду дводневног семинара на тему конфликата и сензибилности према конфликтима за партнерске организације Олоф Палме центра са партнерима на пројектима на Балкану, која се одржава у Трогиру од 10. до 12. октобра 2018. године.

Горан Станковић Генерални секретар ССРС за портал “ Српскаинфо “ , 12.02.2019. године

Горан Станковић, Генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске у изјави за портал “ СРПСКАИНФО “ истакао је да су измјене Закона о раду договорене и Меморандумом који су још 2017. године потписали представници Владе РС [опширније]
Предсједник СТУД РС Горан Савановић у Градишци

Грански синдикати