Савез синдиката Републике Српске радно обиљежава 25 година постојања и рада

Савез синдиката републике Српске радно обиљежава 25 година постојања и рада

Поводом 25 година постојања и рада, под називом Савез синдиката Републике Српске, Савез синдиката Републике Српске обиљежава радно организовањем Конференције о теми:

“ ПОЗИЦИЈА КОЛЕКТИВНОГ ПРЕГОВАРАЊА У РАДНОМ ЗАКОНОДАВСТВУ У ЗЕМЉАМА РЕГИОНА – СТАЊЕ И ПЕРСПЕКТИВЕ „

Конференција ће се одржати у петак 25. августа 2017. године, у Дому синдиката у Бањалуци са почетком у 11,00 часова.
На конференцији учествују делегације синдиката држава бивше-Југославије, Србије, Црне Горе, Хрватске, Македоније, Словеније, Федерације БиХ, Брчко Дистрихта БиХ, чланови Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске, те представници Министарства рада и борачко-инвалидске заштите и Уније удружења послодаваца Републике Српске.
Позвани су представници медија да пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]