Савез синдиката Републике Српске радно обиљежава 25 година постојања и рада

Савез синдиката републике Српске радно обиљежава 25 година постојања и рада

Поводом 25 година постојања и рада, под називом Савез синдиката Републике Српске, Савез синдиката Републике Српске обиљежава радно организовањем Конференције о теми:

“ ПОЗИЦИЈА КОЛЕКТИВНОГ ПРЕГОВАРАЊА У РАДНОМ ЗАКОНОДАВСТВУ У ЗЕМЉАМА РЕГИОНА – СТАЊЕ И ПЕРСПЕКТИВЕ „

Конференција ће се одржати у петак 25. августа 2017. године, у Дому синдиката у Бањалуци са почетком у 11,00 часова.
На конференцији учествују делегације синдиката држава бивше-Југославије, Србије, Црне Горе, Хрватске, Македоније, Словеније, Федерације БиХ, Брчко Дистрихта БиХ, чланови Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске, те представници Министарства рада и борачко-инвалидске заштите и Уније удружења послодаваца Републике Српске.
Позвани су представници медија да пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

" Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата " , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

“ Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата “ , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

У Бањалуци је одржан састанак предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, руководством Владе Српске и предсједницима парламентарних странака које чине већину у Народној скупштини. Предсједница Српске је рекла да [опширније]
Састанак делегације ССРС предвођене предсједницом Ранком Мишић са премијером Радованом Вишковићем