Савез синдиката Републике Српске радно обиљежава 25 година постојања и рада

Савез синдиката републике Српске радно обиљежава 25 година постојања и рада

Поводом 25 година постојања и рада, под називом Савез синдиката Републике Српске, Савез синдиката Републике Српске обиљежава радно организовањем Конференције о теми:

“ ПОЗИЦИЈА КОЛЕКТИВНОГ ПРЕГОВАРАЊА У РАДНОМ ЗАКОНОДАВСТВУ У ЗЕМЉАМА РЕГИОНА – СТАЊЕ И ПЕРСПЕКТИВЕ „

Конференција ће се одржати у петак 25. августа 2017. године, у Дому синдиката у Бањалуци са почетком у 11,00 часова.
На конференцији учествују делегације синдиката држава бивше-Југославије, Србије, Црне Горе, Хрватске, Македоније, Словеније, Федерације БиХ, Брчко Дистрихта БиХ, чланови Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске, те представници Министарства рада и борачко-инвалидске заштите и Уније удружења послодаваца Републике Српске.
Позвани су представници медија да пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

Свечана академија, Вијећница Банског двора Бањалука, 17.12.2018. у 16.00 часова

Грански синдикати
Поводом одласка 52. групе дјеце из Републике Српске и Федерације БиХ на једноипомјесечни одмор и опоравак на Сицилију и Сардинију, у понедјељак 17. децембра 2018. године, са почетком у 16,00 часова, у Вијећници Банског двора [опширније]
Улога синдиката у реформама пензионих система и побољшања друштвеног и материјалног положаја пензионера у земљама региона