Састанак синдикалног одбора „КОСМОС“ Бањалука са директором предузећа

Састанак синдикалног одбора "КОСМОС" Бањалука са директором предузећа

Дана 10.06.2019. године одржан је састанак синдикалног одбора „КОСМОС“ Бањалука са директором предузећа Душаном Вјештицом и техничким директором Ненадом Букејловићем.

Састанку је присуствовао и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

На састанку је разговарано о ситуацији у предузећу и начину рјешавања заосталих проблема. Постигнут је договор да се 17.06.2019. године одржи заједнички састанак синдикалног одбора са директором предузећа, извршним директорима, предсједником Надзорног одбора и предсједником Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

На састанку би се разговарало о начину превазилажења тренутног стања у предузећу, предложиле мјере изласка из насталог стања, очему би обавјестили ресорно министарство и Влада РС, те затражила помоћ с обзиром да је Влада Републике Српске Скупштина акционара предузећа „КОСМОС“ Бањалука.

Радионица „Примјена закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне закона о раду“

Едукација
На Јахорини се 7. и 8. јуна одржава радионица о теми „Примјена Закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне Закона о раду “  коју Савез синдиката Републике Српске [опширније]