Састанак синдикалне организације KOLEKTOR CCL у Српцу

Дана 16.03, 2018. године одржан је састанак Синдикалне организације KOLEKTOR CCL у Српцу. На састанку је предсједник Синдиката металске индустрије и рударства републике Српске Тане Пеулић упознат од стране синдикалног руководства о стању у предузећу, те да се редовно исплаћују бруто плате, топли оброк и превоз за запослене раднике су обезбјеђени. Што се тиче заштите на раду за све раднике је набављена ХТЗ опрема, а сами услови рада су на високом нивоу.

Предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС је упознао чланство са правима и обавезама члана синдиката, начинима рјешавања свих могућих спорова у складу са законима и начинима вођења социјалног дијалога између синдиката и послодаваца те рјешавању отворених питања договором социјалних партнера.

Истакао је и своје задовољство што послодавац поштује права запослених радника у овом предузећу.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]