Састанак Савеза синдиката Републике Српске и Владе РС, 20.12.2018. године, 09.00. часова

Сутра 20.12.2018.године са почетком у 09.00 часова у административном центру Владе Републике Српске, делегација Савеза синдиката Републике Српске коју предводи предсједница Ранка Мишић, састаће се са премијером и министрима у Влади Републике Српске гдје ће разговарати о кључним документима за 2019.годину, о повећању најниже плате, Буџету Републике Српске и Акционом плану за реализацију економских реформи за 2019.годину у складу са потписаним Меморандумом између Савеза синдиката Републике Српске и Владе Републике Српске.

Савез синдиката Републике Српске упутио Влади РС захтјев за повећање најниже плате на 500 КМ

Из Савеза синдиката Републике Српске данас је Влади РС упућен званичан захтјев за повећање најниже плате у Републици Српској на 500 КМ. Иако је Савез синдиката Републике Српске као одговоран социјални партнер иницирао одржавање сједнице [опширније]

Синдикална потрошачка корпа за новембар 2018. године 1886,86 КМ

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској,  у новембру 2018. године, коштала је 1888,86 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу  у износу од 880,00 КМ, покривала  са свега 46,59 [опширније]