Састанак Савеза синдиката Републике Српске и Владе РС, 20.12.2018. године, 09.00. часова

Сутра 20.12.2018.године са почетком у 09.00 часова у административном центру Владе Републике Српске, делегација Савеза синдиката Републике Српске коју предводи предсједница Ранка Мишић, састаће се са премијером и министрима у Влади Републике Српске гдје ће разговарати о кључним документима за 2019.годину, о повећању најниже плате, Буџету Републике Српске и Акционом плану за реализацију економских реформи за 2019.годину у складу са потписаним Меморандумом између Савеза синдиката Републике Српске и Владе Републике Српске.

Фондације Фридрих Еберт

Опроштајна посјета директора Фондације Фридрих Еберт Мариуса Милера Хенига Савезу синдиката Републике Српске

Међународна сарадња
Данас је у Кабинету предсједнице Савеза синдиката Републике Српске уприличен опроштајни састанак са резидентним директором Фондације Фридрих Еберт, господином Мариусом Милером Хенигом са којим су представници Савеза синдиката Републике Српске имали изузетну сарадњу. На састанку [опширније]