Састанак представника СО УНИС Дервента са стечајним управником

Данас је у Добоју одржан састанак представника синдикалног одбора УНИС из Дервенте са правником из Савеза синдиката Републике Српске за регију Добој, предсједником Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, извршним секретаром за регију Добој и стечајним управником.

Састанку су присуствовали Радосава Миланковић, предсједник СО, Бранко Рауковић и Борко Аничић чланови СО, Небојша Бљајић правник ССРС, Зоран Ђедовић извршни секретар за регију Добој, Радомир Јокић стечаји управник у поступку финансијског реструктуирања УНИС Дервента и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Тема састнанка је начин наплате неисплаћених рата по одлуци Окружног привредног суда Добој.

Распоред јавних расправа о Закону о посредовању у запошљавању и правима за вријеме незапослености и Закона о здравственом осигурању

У периоду од 16. до 23. јула 2019. године биће одржане заједничке јавне расправе о Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о посредовању у запошљавању и Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о [опширније]
Наставак преговора о Општем колективном уговору, Административни центар Владе РС, 09.07.2019. године, 15.00 часова

Најаве догађаја