Састанак представника СО УНИС Дервента са стечајним управником

Данас је у Добоју одржан састанак представника синдикалног одбора УНИС из Дервенте са правником из Савеза синдиката Републике Српске за регију Добој, предсједником Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, извршним секретаром за регију Добој и стечајним управником.

Састанку су присуствовали Радосава Миланковић, предсједник СО, Бранко Рауковић и Борко Аничић чланови СО, Небојша Бљајић правник ССРС, Зоран Ђедовић извршни секретар за регију Добој, Радомир Јокић стечаји управник у поступку финансијског реструктуирања УНИС Дервента и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Тема састнанка је начин наплате неисплаћених рата по одлуци Окружног привредног суда Добој.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске