Састанак представника СО УНИС Дервента са стечајним управником

Данас је у Добоју одржан састанак представника синдикалног одбора УНИС из Дервенте са правником из Савеза синдиката Републике Српске за регију Добој, предсједником Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, извршним секретаром за регију Добој и стечајним управником.

Састанку су присуствовали Радосава Миланковић, предсједник СО, Бранко Рауковић и Борко Аничић чланови СО, Небојша Бљајић правник ССРС, Зоран Ђедовић извршни секретар за регију Добој, Радомир Јокић стечаји управник у поступку финансијског реструктуирања УНИС Дервента и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Тема састнанка је начин наплате неисплаћених рата по одлуци Окружног привредног суда Добој.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]