Састанак предсједника Зеленовића са синдикалцима регије Бањалука

Предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске Бранко Зеленовић, одржао је данас 12. децембра 2018. године у Дому синдиката у Бањалуци, радно-консултативни  састанак са предсједницима једног броја синдикалних организација са подручја Регионалног синдикалног центра Бања Лука.

Предсједник Зеленовић информисао је присутне предсједнике синдикалних организација о проведеним активностима  и припремама за одржавање сједнице Републичког одбора Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске, која ће се одржати 17. децембра 2018. године у Бањалуци.

Састанку је присуствовао  Горан Савановић, извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]