Састанак предсједника Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС Бранка Зеленовића са предсједницима синдикалних организација регија Вишеград и Требиње

Предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске Бранко Зеленовић је 12.11.2018. године у Вишеграду одржао редовни састанак са предсједницима синдикалних организација регија Вишеград – Фоча и Требиње. Састанку су присуствовали предсједници синдикалних организација Вишеграда, Требиња, Чајнича, Дома пензионера Требиње и представник из Фоче, као и генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске Горан Станковић и извршни секретари ССРС за регионалне синдикалне центре Вишеград – Фоча и Требиње, Љубинка Кнежевић и Драган Симовић.

На овом редовном састанку предсједник Зеленовић је упознао колеге с активностима које проводе Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске и Савез синдиката Републике Српске, као и активностима које су планиране у наредном периоду. Разговарано је и о актуелном стању у синдикалним организацијама регија Вишеград – Фоча и Требиње.

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]