Састанак предсједника Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС Бранка Зеленовића са предсједницима синдикалних организација регија Вишеград и Требиње

Предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске Бранко Зеленовић је 12.11.2018. године у Вишеграду одржао редовни састанак са предсједницима синдикалних организација регија Вишеград – Фоча и Требиње. Састанку су присуствовали предсједници синдикалних организација Вишеграда, Требиња, Чајнича, Дома пензионера Требиње и представник из Фоче, као и генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске Горан Станковић и извршни секретари ССРС за регионалне синдикалне центре Вишеград – Фоча и Требиње, Љубинка Кнежевић и Драган Симовић.

На овом редовном састанку предсједник Зеленовић је упознао колеге с активностима које проводе Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске и Савез синдиката Републике Српске, као и активностима које су планиране у наредном периоду. Разговарано је и о актуелном стању у синдикалним организацијама регија Вишеград – Фоча и Требиње.

Горан Станковић Генерални секретар ССРС за портал “ Српскаинфо “ , 12.02.2019. године

Горан Станковић, Генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске у изјави за портал “ СРПСКАИНФО “ истакао је да су измјене Закона о раду договорене и Меморандумом који су још 2017. године потписали представници Владе РС [опширније]
Предсједник СТУД РС Горан Савановић у Градишци

Грански синдикати