Разговори предсједнице Мишић и в.д. директора Пореске управе РС Горана Маричића о контроли обрачуна и исплате бруто плата и најниже плате у Републици Српској

Предсједница Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић са сарадницима, у оквиру реализације Меморандума о заједничким мјерама , који су потписали Влада и Савез синдиката РС за период 2018 – 2020. година, разговараће сутра 26.02.2019. године, у 10,00 часова са в.д.  директором Пореске управе Републике Српске Гораном Маричићем.

Разговори ће се одржати  у просторијама Пореске управе Републике Српске у Бањалуци, а у њиховом фокусу биће контрола обрачуна и исплата бруто плата у Републици Српској, институт најниже плате, те контрола примјене  Одлуке о најнижој плати у Српској.

Трилатерални састанак Економско - социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Трилатерални састанак економско – социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Међународна сарадња
Данас ће се у Београду у згради Владе Републике Србије одржати трилатерални састанак представника економско-социјалних савјета Републике Србије, Републике Српске и Грчке у чијем раду ће учествовати предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић. На [опширније]