Радна посјета координаторице Међународне конфедерације синдиката и представника Синдиката Брчко Дистрикта Савезу синдиката Републике Српске

Данас је у Дому синдиката, одржан радни састанак представника Синдиката Брчко Дистрикта – предсједника Игора Бабића и координатора Предрага Марјановића,  Савеза синдиката Републике Српске – предсједнице Ранке Мишић и координаторице Међународне конфедерације синдиката из канцеларије у Сарајеву, Енисе Салимовић.

На састанку се разговарало о активностима које ови синдикати проводе са посебним акцентом на јачање позиције синдиката,  економском и социјалном  положају радника, посљедицама које оставља КОВИД, као и инфлацији, те је закључено да је приоритет у активностима синдиката повећање плата запослених како у Републици Српској, тако и у Дистрикту Брчко.

Договорени су и  пројекти са Међународном конфедерацијом синдиката који ће се реализовати у овој години.

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!