Протестна шетња медицинара у Власеници

Запослени у Дому здравља у Власеници, организоваће сутра 14. новембра 2017. године, у 10,00 часова, мирну протестну шетњу од Дома здравља до зграде општине Власеница

Запослени у Дому здравља у Власеници, организоваће сутра 14. новембра 2017. године,  у 10,00 часова, мирну протестну шетњу од Дома здравља до зграде општине и тиме још једном изразити незадовољство што им се још нико није обратио да ријеше своје нагомилане проблеме, иако су у штрајку већ седам дана.

Медицинари власеничког Дома здравља  ће затражити од послодавца  да им исплати седам неисплаћених плата, те уплати доприносе за пензионо и здравствено осигурање.

Запослени Дома здравља у Власеници траже и  да их под хитно посјети министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић како би му лично изнијели нагомилане проблеме.

Позвани су новинари да пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]