Протестна шетња медицинара у Власеници

Запослени у Дому здравља у Власеници, организоваће сутра 14. новембра 2017. године, у 10,00 часова, мирну протестну шетњу од Дома здравља до зграде општине Власеница

Запослени у Дому здравља у Власеници, организоваће сутра 14. новембра 2017. године,  у 10,00 часова, мирну протестну шетњу од Дома здравља до зграде општине и тиме још једном изразити незадовољство што им се још нико није обратио да ријеше своје нагомилане проблеме, иако су у штрајку већ седам дана.

Медицинари власеничког Дома здравља  ће затражити од послодавца  да им исплати седам неисплаћених плата, те уплати доприносе за пензионо и здравствено осигурање.

Запослени Дома здравља у Власеници траже и  да их под хитно посјети министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић како би му лично изнијели нагомилане проблеме.

Позвани су новинари да пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

Свечана академија, Вијећница Банског двора Бањалука, 17.12.2018. у 16.00 часова

Грански синдикати
Поводом одласка 52. групе дјеце из Републике Српске и Федерације БиХ на једноипомјесечни одмор и опоравак на Сицилију и Сардинију, у понедјељак 17. децембра 2018. године, са почетком у 16,00 часова, у Вијећници Банског двора [опширније]
Улога синдиката у реформама пензионих система и побољшања друштвеног и материјалног положаја пензионера у земљама региона