Протестна шетња медицинара у Власеници

Запослени у Дому здравља у Власеници, организоваће сутра 14. новембра 2017. године, у 10,00 часова, мирну протестну шетњу од Дома здравља до зграде општине Власеница

Запослени у Дому здравља у Власеници, организоваће сутра 14. новембра 2017. године,  у 10,00 часова, мирну протестну шетњу од Дома здравља до зграде општине и тиме још једном изразити незадовољство што им се још нико није обратио да ријеше своје нагомилане проблеме, иако су у штрајку већ седам дана.

Медицинари власеничког Дома здравља  ће затражити од послодавца  да им исплати седам неисплаћених плата, те уплати доприносе за пензионо и здравствено осигурање.

Запослени Дома здравља у Власеници траже и  да их под хитно посјети министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић како би му лично изнијели нагомилане проблеме.

Позвани су новинари да пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

" Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата " , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

“ Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата “ , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

У Бањалуци је одржан састанак предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, руководством Владе Српске и предсједницима парламентарних странака које чине већину у Народној скупштини. Предсједница Српске је рекла да [опширније]
Састанак делегације ССРС предвођене предсједницом Ранком Мишић са премијером Радованом Вишковићем