Протестна шетња медицинара у Власеници

Запослени у Дому здравља у Власеници, организоваће сутра 14. новембра 2017. године, у 10,00 часова, мирну протестну шетњу од Дома здравља до зграде општине Власеница

Запослени у Дому здравља у Власеници, организоваће сутра 14. новембра 2017. године,  у 10,00 часова, мирну протестну шетњу од Дома здравља до зграде општине и тиме још једном изразити незадовољство што им се још нико није обратио да ријеше своје нагомилане проблеме, иако су у штрајку већ седам дана.

Медицинари власеничког Дома здравља  ће затражити од послодавца  да им исплати седам неисплаћених плата, те уплати доприносе за пензионо и здравствено осигурање.

Запослени Дома здравља у Власеници траже и  да их под хитно посјети министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић како би му лично изнијели нагомилане проблеме.

Позвани су новинари да пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

МОР трипартизам " веома моћан противотров" за негативне политичке трендове и дискурс

МОР трипартизам “ веома моћан противотров“ за негативне политичке трендове и дискурс

Међународна сарадња
Међународна конференција рада завршена је 8. Јуна 2018. са поруком  генералног директора МОР –а , Гаја Рајдера, да се „његује, штити и практикује“ социјални дијалог. Трипартизам  који окупља владе, послодавце и раднике – „не само [опширније]