Промјене предсједника синдикалних оранизација у области трговине, угоститељства и туризма, захвалност старим и подршка за успјешан рад новим предсједницима

У  области трговине, угоститељства и туризма је велика флуктуација радне снаге односно чланства, па се то одражава и на састав синдикалних одбора и челних људи у синдикалним организацијама.
Због одласка и пензију колеге Ненада Поповића у синдикалној организацији „Тржница“ изабран је за новог предсједника Драженко Глогињић а у хотелу Вишеград ДОО „Андрћев конак умјесто Милоје Савића који се преселио у Србију за новог предсједника синдиката изабран је Александар Живковић. Обе промјене предсједника предате су у Министарство рада и борачко инвалидске заштите Републике Српске за упис промјене овлаштеног лица.
Горан Савановић ,предсједник СТУД РС   се захваљује на сарадњи  досадашњим предсједницима,  а новим предсједницима Републички одбор СТУД РС жели успјешан рад.

Распоред јавних расправа о Закону о посредовању у запошљавању и правима за вријеме незапослености и Закона о здравственом осигурању

У периоду од 16. до 23. јула 2019. године биће одржане заједничке јавне расправе о Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о посредовању у запошљавању и Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о [опширније]
Наставак преговора о Општем колективном уговору, Административни центар Владе РС, 09.07.2019. године, 15.00 часова

Најаве догађаја