Промјене предсједника синдикалних оранизација у области трговине, угоститељства и туризма, захвалност старим и подршка за успјешан рад новим предсједницима

У  области трговине, угоститељства и туризма је велика флуктуација радне снаге односно чланства, па се то одражава и на састав синдикалних одбора и челних људи у синдикалним организацијама.
Због одласка и пензију колеге Ненада Поповића у синдикалној организацији „Тржница“ изабран је за новог предсједника Драженко Глогињић а у хотелу Вишеград ДОО „Андрћев конак умјесто Милоје Савића који се преселио у Србију за новог предсједника синдиката изабран је Александар Живковић. Обе промјене предсједника предате су у Министарство рада и борачко инвалидске заштите Републике Српске за упис промјене овлаштеног лица.
Горан Савановић ,предсједник СТУД РС   се захваљује на сарадњи  досадашњим предсједницима,  а новим предсједницима Републички одбор СТУД РС жели успјешан рад.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]