Промјене предсједника синдикалних оранизација у области трговине, угоститељства и туризма, захвалност старим и подршка за успјешан рад новим предсједницима

У  области трговине, угоститељства и туризма је велика флуктуација радне снаге односно чланства, па се то одражава и на састав синдикалних одбора и челних људи у синдикалним организацијама.
Због одласка и пензију колеге Ненада Поповића у синдикалној организацији „Тржница“ изабран је за новог предсједника Драженко Глогињић а у хотелу Вишеград ДОО „Андрћев конак умјесто Милоје Савића који се преселио у Србију за новог предсједника синдиката изабран је Александар Живковић. Обе промјене предсједника предате су у Министарство рада и борачко инвалидске заштите Републике Српске за упис промјене овлаштеног лица.
Горан Савановић ,предсједник СТУД РС   се захваљује на сарадњи  досадашњим предсједницима,  а новим предсједницима Републички одбор СТУД РС жели успјешан рад.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске