Преминуо Стеван Милић

Преминуо Стеван Милић
Преминуо Стеван Милић

У Мркоњић Граду је јуче, у 73. години живота, изненада преминуо Стеван Милић, истакнути и непоколебљиви борац за радничка и синдикална права.

Покојни Стеван Милић био је  професор и један од оснивача и дугогодишњи предсједник Синдиката образовања, науке и културе Републике Српске, те члан Генералног вијећа и Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске.

У својој богатој професионалној и синдикалној каријери стекао је бројне пријатеље и колеге, а   остаће у трајној и најљепшој успомени  свих који су га познавали, посебно бројних генерација мркоњићких средњошколаца, као и синдикалки и синдикалаца  широм Републике Српске, БиХ и цијелог региона.

Сахрана Стевана Милића биће обављена  сутра 20. фебруара 2019. године, (сриједа) у 13.00 часова на Градском гробљу у Мркоњић Граду.


Последње вијести

Трилатерални састанак Економско - социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Трилатерални састанак економско – социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Међународна сарадња
Данас ће се у Београду у згради Владе Републике Србије одржати трилатерални састанак представника економско-социјалних савјета Републике Србије, Републике Српске и Грчке у чијем раду ће учествовати предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић. На [опширније]
Фондације Фридрих Еберт

Опроштајна посјета директора Фондације Фридрих Еберт Мариуса Милера Хенига Савезу синдиката Републике Српске

Међународна сарадња
Данас је у Кабинету предсједнице Савеза синдиката Републике Српске уприличен опроштајни састанак са резидентним директором Фондације Фридрих Еберт, господином Мариусом Милером Хенигом са којим су представници Савеза синдиката Републике Српске имали изузетну сарадњу. На састанку [опширније]