Предсједник СТУД РС Горан Савановић у Градишци

Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске, заједно са повјереником  Бошком Гргићем, обишао је трговачке центре „Конзум“ и „Бинго“ у Градишци. Том приликом предсједник Савановић упознао је раднике о иницијативи да недјеља буде нерадни дан.

У оба трговачка центра је било ријечи и о  учлањивању  нових радника у синдикат, о условима рада, платама и другим питањима која интересују раднике.

Горан Савановић је данас у својству извршног секретара за регију Бања Лука посјетио и школу ‘“Свети Сава“ у Дубравама и том приликом се сусрео са предсједником Синдикалне организације Жељком Јањетовићем и директорицом школе Рајном Солдат.

Преговори социјалних партнера о Општем колективном уговору, 20.02.2019. године, 13.00 часова

Најаве догађаја
У Административном центру Владе Републике Српске у Бањалуци, сутра 20. фебруара 2019 године ( сриједа), са почетком у 13,00 часова, одржаће се преговори социјалних партнера, Владе РС, Уније удружења послодаваца и Савеза синдиката Републике Српске,  [опширније]
Састанак делегације ССРС са министром привреде и предузетништва РС Вјекославом Петричевићем, 20.02.2019. године у 11.00 часова