Предсједник СТУД РС Горан Савановић у Градишци

Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске, заједно са повјереником  Бошком Гргићем, обишао је трговачке центре „Конзум“ и „Бинго“ у Градишци. Том приликом предсједник Савановић упознао је раднике о иницијативи да недјеља буде нерадни дан.

У оба трговачка центра је било ријечи и о  учлањивању  нових радника у синдикат, о условима рада, платама и другим питањима која интересују раднике.

Горан Савановић је данас у својству извршног секретара за регију Бања Лука посјетио и школу ‘“Свети Сава“ у Дубравама и том приликом се сусрео са предсједником Синдикалне организације Жељком Јањетовићем и директорицом школе Рајном Солдат.

Регионални форум о платама, Београд, 16-17.јули 2019. године

Регионални форум о платама, Београд, 16-17. јули 2019. године

Међународна сарадња
У складу са закључцима са сједнице Извршног одбора Пан-европског регионалног савјета (PERC), плате су неприхватљиво ниске у југоисточној Европи, што доводи у питање раднички дигнитет и живот. Како би се подржали синдикати у борби за [опширније]