Предсједник СТУД РС Горан Савановић у Градишци

Горан Савановић, предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске, заједно са повјереником  Бошком Гргићем, обишао је трговачке центре „Конзум“ и „Бинго“ у Градишци. Том приликом предсједник Савановић упознао је раднике о иницијативи да недјеља буде нерадни дан.

У оба трговачка центра је било ријечи и о  учлањивању  нових радника у синдикат, о условима рада, платама и другим питањима која интересују раднике.

Горан Савановић је данас у својству извршног секретара за регију Бања Лука посјетио и школу ‘“Свети Сава“ у Дубравама и том приликом се сусрео са предсједником Синдикалне организације Жељком Јањетовићем и директорицом школе Рајном Солдат.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]