Предсједник Пеулић у радној посјети предузећу “ Орао “ Бијељина

Предсједник Пеулић у радној посјети предузећу " Орао " Бијељина

Дана 12.02 2019.године одржани су разговори у предузећу ОРАО Бијељина између генералног директора предузећа и представника Синдикалне организације. Разговорима су присуствовали Биљана Марковић, генерални директор , Драган Лонтош, предсједник синдиката, Светлана Бошковић, члан Републичког одбора Синдиката металске индустрије и рударства РС, и Тане Пеулић предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС.
На састанку је разговарано о стању у предузећу, будућој међусобној сарадњи менаџмента и синдиката о свим битним питањима како за остваривање права радника тако и будућности и перспективи предузећа.

Регионални форум о платама, Београд, 16-17.јули 2019. године

Регионални форум о платама, Београд, 16-17. јули 2019. године

Међународна сарадња
У складу са закључцима са сједнице Извршног одбора Пан-европског регионалног савјета (PERC), плате су неприхватљиво ниске у југоисточној Европи, што доводи у питање раднички дигнитет и живот. Како би се подржали синдикати у борби за [опширније]