Предсједник Пеулић у радној посјети предузећу “ Орао “ Бијељина

Предсједник Пеулић у радној посјети предузећу " Орао " Бијељина

Дана 12.02 2019.године одржани су разговори у предузећу ОРАО Бијељина између генералног директора предузећа и представника Синдикалне организације. Разговорима су присуствовали Биљана Марковић, генерални директор , Драган Лонтош, предсједник синдиката, Светлана Бошковић, члан Републичког одбора Синдиката металске индустрије и рударства РС, и Тане Пеулић предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС.
На састанку је разговарано о стању у предузећу, будућој међусобној сарадњи менаџмента и синдиката о свим битним питањима како за остваривање права радника тако и будућности и перспективи предузећа.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]