Предсједник Пеулић у радној посјети предузећу “ Орао “ Бијељина

Предсједник Пеулић у радној посјети предузећу " Орао " Бијељина

Дана 12.02 2019.године одржани су разговори у предузећу ОРАО Бијељина између генералног директора предузећа и представника Синдикалне организације. Разговорима су присуствовали Биљана Марковић, генерални директор , Драган Лонтош, предсједник синдиката, Светлана Бошковић, члан Републичког одбора Синдиката металске индустрије и рударства РС, и Тане Пеулић предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС.
На састанку је разговарано о стању у предузећу, будућој међусобној сарадњи менаџмента и синдиката о свим битним питањима како за остваривање права радника тако и будућности и перспективи предузећа.

Преговори социјалних партнера о Општем колективном уговору, 20.02.2019. године, 13.00 часова

Најаве догађаја
У Административном центру Владе Републике Српске у Бањалуци, сутра 20. фебруара 2019 године ( сриједа), са почетком у 13,00 часова, одржаће се преговори социјалних партнера, Владе РС, Уније удружења послодаваца и Савеза синдиката Републике Српске,  [опширније]
Састанак делегације ССРС са министром привреде и предузетништва РС Вјекославом Петричевићем, 20.02.2019. године у 11.00 часова