Предсједник Пеулић на радном састанку у а.д. Рудник боксита Сребреница

Предсједник Пеулић на радном састанку у а.д. Рудник боксита Сребреница
Предсједник Пеулић на радном састанку у а.д. Рудник боксита Сребреница

У Сребреници је данас одржан радни састанак коме су присуствовали  чланови синдикалног одбора и предсједник синдикалне организације предузећа Раде Грујчић, предсједник синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске Тане Пеулић, те директор предузећа Младен Радић и члан Управног одбора Ратко Марковић.

На састанку је разговарно о начинима за превазилажење тешке ситуације у предузећу првенствено у смислу исплате заосталих плата радницима.

Након дуже расправе договорено је да се у току следеће седмице исплати једна плата за шта постоје обезбјеђена средства, те да у току следеће седмице менаџмент предузећа обезбједи одржавање још једног радног састанак на коме би поред присутних на данашњем састанку присуствовао и већински власник капитала.

На том састанку би требало договорити начин превазилажења тренутних проблема у предузећу, те разговарано о плановима за пословну 2019. годину.


Последње вијести

Трилатерални састанак Економско - социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Трилатерални састанак економско – социјалних савјета Републике Српске, Србије и Грчке, Београд, 25.03.2019. године

Међународна сарадња
Данас ће се у Београду у згради Владе Републике Србије одржати трилатерални састанак представника економско-социјалних савјета Републике Србије, Републике Српске и Грчке у чијем раду ће учествовати предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић. На [опширније]
Фондације Фридрих Еберт

Опроштајна посјета директора Фондације Фридрих Еберт Мариуса Милера Хенига Савезу синдиката Републике Српске

Међународна сарадња
Данас је у Кабинету предсједнице Савеза синдиката Републике Српске уприличен опроштајни састанак са резидентним директором Фондације Фридрих Еберт, господином Мариусом Милером Хенигом са којим су представници Савеза синдиката Републике Српске имали изузетну сарадњу. На састанку [опширније]