Позив за учешће на Првим спортско – рекреативним сусретима Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске

Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске

На Другој сједници Републичког одбора Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске одржаној 29.06.2018.године у Теслићу, донесена је Одлука о организовању и одржавању Првих спортско-рекреативних сусрета запослених у органима локалне самоуправе, управе и јавних сужби Републике Српске.

Спортско-рекреативни сусрет ће се одржати у Здравствено-туристичком центру Бања „Врућица“ Теслић у термину од 22.08. до 25.08.2018.године.

Цијена по учеснику за три пуна пансиона износи 205,00 КМ уз доплату за боравишну таксу од 2,20 КМ по дану и пријаву боравка од 1,00 КМ по особи, једнократно по доласку, што укупно износи 212,60 КМ по учеснику.

Котизацију за учешће на спортско-рекреативним сусретима треба уплатити на жиро-рачун Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске, број:562-099-81467146-62, код НЛБ Развојне банке Бања Лука са назнаком за спортске сусрете најкасније до 10.08.2018.године.

За учешће на играма потребно је да обезбиједите сагласност градоначелника–начелника или руководиоца организације, како учесници сусрета не би имали проблема око слободних дана.

Такмичење ће бити организовано у сљедећим дисциплинама: мали фудбал, баскет (мушкарци и жене), одбојка (мјешовито), стрељаштво (мушкарци и жене), пливање (мушкарци и жене), шах, пикадо (мушкарци и жене), куглање, стони тенис (мушкарци, жене, мјешовито).

Све екипе ће бирати дисциплине у којима ће се такмичити.

Пријаве за такмичарске дисциплине са пропозицијама биће накнадно достављене.

Свака организација, која пријави екипе, сноси трошкове учешћа екипа на такмичењу. Трошкове организације (судије, делегати, пехари, дипломе и захвалнице, као и трошкове смјештаја гостију),  ће сносити Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске.

За све информације и нејасноће, можете се обратити на телефон број: 051/214-927 или 065/619-695, као и путем веб странице www.savezsindikatars.org.

Напомена: Смјештај је предвиђен у хотелима „Кардиал“ и „Посавина“. Смјештај ће се вршити на основу првенства пријаве и уплате за сусрете. Свим учесницима оброци ће се служити у хотелу „Кардиал“.

Преузмите документ

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња