Потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске Тане Пеулић у радној посјети Лопарама

Дана 16.08.2018. године Тане Пеулић, потпредсједник Савеза сидиката Републике Српске за привреду и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, и Жељко Недић, извршни секретар Савеза синдиката Републике Српске за регију Бијељина боравили су у радној посјети код Начелника општине Лопаре Раде Савића.

Начелник општоне информисао је присутне о стању привреде на подручју општине и активностима локалне заједнице на јачању привредне активности и већем запошљавању радника на територији општине Лопаре.

Одржан састанак са руководствоп предузећа ТЕРМАЛ ИНТ д.о.о.Лопаре

Пеулић и Недић информисали су Начелника о одржаном састанку са руководством предузећа ТЕРМАЛ ИНТ д.о.о. Лопаре као и о активностима у Савезу синдиката Републике Српске са освртом на активности Синдиката локалне самоуправе,  управе и јавних служби Републике Српске.

Преговори социјалних партнера о Општем колективном уговору, 20.02.2019. године, 13.00 часова

Најаве догађаја
У Административном центру Владе Републике Српске у Бањалуци, сутра 20. фебруара 2019 године ( сриједа), са почетком у 13,00 часова, одржаће се преговори социјалних партнера, Владе РС, Уније удружења послодаваца и Савеза синдиката Републике Српске,  [опширније]
Састанак делегације ССРС са министром привреде и предузетништва РС Вјекославом Петричевићем, 20.02.2019. године у 11.00 часова