Потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске Тане Пеулић у радној посјети Лопарама

Дана 16.08.2018. године Тане Пеулић, потпредсједник Савеза сидиката Републике Српске за привреду и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, и Жељко Недић, извршни секретар Савеза синдиката Републике Српске за регију Бијељина боравили су у радној посјети код Начелника општине Лопаре Раде Савића.

Начелник општоне информисао је присутне о стању привреде на подручју општине и активностима локалне заједнице на јачању привредне активности и већем запошљавању радника на територији општине Лопаре.

Одржан састанак са руководствоп предузећа ТЕРМАЛ ИНТ д.о.о.Лопаре

Пеулић и Недић информисали су Начелника о одржаном састанку са руководством предузећа ТЕРМАЛ ИНТ д.о.о. Лопаре као и о активностима у Савезу синдиката Републике Српске са освртом на активности Синдиката локалне самоуправе,  управе и јавних служби Републике Српске.

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]