Потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске Тане Пеулић у радној посјети Лопарама

Дана 16.08.2018. године Тане Пеулић, потпредсједник Савеза сидиката Републике Српске за привреду и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, и Жељко Недић, извршни секретар Савеза синдиката Републике Српске за регију Бијељина боравили су у радној посјети код Начелника општине Лопаре Раде Савића.

Начелник општоне информисао је присутне о стању привреде на подручју општине и активностима локалне заједнице на јачању привредне активности и већем запошљавању радника на територији општине Лопаре.

Одржан састанак са руководствоп предузећа ТЕРМАЛ ИНТ д.о.о.Лопаре

Пеулић и Недић информисали су Начелника о одржаном састанку са руководством предузећа ТЕРМАЛ ИНТ д.о.о. Лопаре као и о активностима у Савезу синдиката Републике Српске са освртом на активности Синдиката локалне самоуправе,  управе и јавних служби Републике Српске.

Семинар на тему " Примјена међународних стандарда рада у судском одлучивању у Републици Српској ", Бијељина, 16.11.2018. године

Семинар на тему “ Примјена међународних стандарда рада у судском одлучивању у Републици Српској „, Бијељина, 16.11.2018. године

Едукација
Савез синдиката Републике Српске у сарадњи са Америчким центром солидарности – Програм за Балкан организује дводневни семинар за чланове Генералног вијећа, Надзорног и Статутарног одбора и чланове Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске на тему „ПРИМЈЕНА [опширније]