Потписивање првог посебног колективног уговора из области привреде у Републици Српској

Предсједница Синдиката радника грађевинарства и стамбено-комуналне дјелатности Републике Српске Драгана Врабичић, потписаће грански колективни уговор за запослене у комуналним дјелатностима

Предсједница Синдиката радника грађевинарства и стамбено-комуналне дјелатности Републике Српске Драгана Врабичић, потписаће сутра 28. децембра 2017. године у 13,00 часова, у просторијама Привредне коморе РС у Бањалуци, грански колективни уговор за запослене у комуналним дјелатностима, први посебни колективни уговор у области привреде у Републици Српској.

Позвани су новинари да медијски пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

У Службеном Гласнику Републике Српске објављен сет закона који се односе на повећање плата

Сет закона који се односе на повећање плата у Републици Српској објављен је у Службеном Гласнику РС 17. јула 2018. године. Ради се о законима који су усвојени на 28. Посебној сједници Народне скупшртине Републике [опширније]
Синдикати привреде и Унија удружења послодаваца РС договорили се да унаприједе будућу сарадњу

Потпредсједник Савеза синдиката Савеза синдиката Републике Српске за област привреде и предсједник Синдиката металске индустрије и рударства  РС Тане Пеулић и предсједници гранских синдиката привреде, развоварали су данас у Дому синдиката у Бањалуци са предсједником [опширније]