Потписивање првог посебног колективног уговора из области привреде у Републици Српској

Предсједница Синдиката радника грађевинарства и стамбено-комуналне дјелатности Републике Српске Драгана Врабичић, потписаће грански колективни уговор за запослене у комуналним дјелатностима

Предсједница Синдиката радника грађевинарства и стамбено-комуналне дјелатности Републике Српске Драгана Врабичић, потписаће сутра 28. децембра 2017. године у 13,00 часова, у просторијама Привредне коморе РС у Бањалуци, грански колективни уговор за запослене у комуналним дјелатностима, први посебни колективни уговор у области привреде у Републици Српској.

Позвани су новинари да медијски пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

Одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске ( Фото РТРС )

У Бањалуци је одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката. Сједницом је пресједавао потпредсједник Владе Републике Српске Антон Касиповић. Састанку су присуствовали министар рада и борачко инвалидске заштите Миленко Савановић, предсједница Савеза [опширније]

Најаве догађаја
Сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске одржаће се данас 16.априла 2018.године са почетком у 11.00 часова у Кабинету потпредсједника Владе Републике Српске Антона Касиповића. У Имплементациони одбор испред Савеза синдиката [опширније]