Потписивање првог посебног колективног уговора из области привреде у Републици Српској

Предсједница Синдиката радника грађевинарства и стамбено-комуналне дјелатности Републике Српске Драгана Врабичић, потписаће грански колективни уговор за запослене у комуналним дјелатностима

Предсједница Синдиката радника грађевинарства и стамбено-комуналне дјелатности Републике Српске Драгана Врабичић, потписаће сутра 28. децембра 2017. године у 13,00 часова, у просторијама Привредне коморе РС у Бањалуци, грански колективни уговор за запослене у комуналним дјелатностима, први посебни колективни уговор у области привреде у Републици Српској.

Позвани су новинари да медијски пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске